Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2022 #11 İlk açılan karakteri nasıl hatırlıyorsun ya ben hiç hatırlamıyorum.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 7 Ağustos 2022 #12 Elassar dedi: İlk açılan karakteri nasıl hatırlıyorsun ya ben hiç hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Ladifften özenerek Raze açmıştım karakterin adını bilmiyordum maçta bir abi bana Raze diyordu bende reis diyor sanmıştım.
Elassar dedi: İlk açılan karakteri nasıl hatırlıyorsun ya ben hiç hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Ladifften özenerek Raze açmıştım karakterin adını bilmiyordum maçta bir abi bana Raze diyordu bende reis diyor sanmıştım.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2022 #13 neqetria dedi: Ben Ladifften özenerek Raze açmıştım karakterin adını bilmiyordum maçta bir abi bana Raze diyordu bende reis diyor sanmıştım. Genişletmek için tıkla... İşte bende böyle bir anı olmadığı için hiç yok ilk açtığım karakter hangisi
neqetria dedi: Ben Ladifften özenerek Raze açmıştım karakterin adını bilmiyordum maçta bir abi bana Raze diyordu bende reis diyor sanmıştım. Genişletmek için tıkla... İşte bende böyle bir anı olmadığı için hiç yok ilk açtığım karakter hangisi