Valorant'ta hesabın ismini ve şifresini bilen biri hesabı çalabilir mi?

Efe Türkyılmaz

Centipat
Merhaba, benim bir arkadaşım var. Arkadasım uzun suredir Valorant oyniyor ve surekli hesabin cok guzelmis benim de olsa vs. cumleler kuruyor, ben de dayanamadim hesabimin sifresini ve kullanici adini arkadasima verdim oynamasi icin. Sadece bu 2 bilgi arkadasimda diger tum bilgiler benim ustumde. Bu arkadasim isterse hesabını calabilir mi? Uzun suredir hesabını satsak diye cumleler kuruyor, ben hesabi alacağım senden deyince ozur diliyor bir şey yapabilir mi? Diger tum bilgiler mail vs. benim ustumde, 2 asamali dogrulama da yaptim.

Evet yapabilir ama 2 aşamalı doğrulamayı aşmalı bence elinden alın hesabı ben Steam'ı kaptırdım sırf bu yüzden.

Şifre değiştirin, bir daha da vermeyin. Bu devirde babanıza bile güvenmemelisiniz.

Şifre değişmeye çalışırsa mail sana gelir. Zaten iki aşamalı doğrulama yapmışsın akıllıca hareket. Mail ile hesabın şifresi aynı değilse hiçbir problem yok. Ama hesabın şifresini acilen değiştirmeni tavsiye ederim.

Verme kimseye o hesabı dizerken seninle aynı parayı mı verdi sanki.

Aynen bende öyle düşündüm ama 5 yıllık arkadaşım sanaldan vs tanışmadım her gün yüzünü görüyorum çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…