Valorant'ta hile kullanan birisinin hesabına girdiğim için HWID ban yedim

upson911

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2018
Mesajlar
214
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, 1 hafta önce hile kullanan birisinin hesabına girdiğim için ben de HWID ban (van 152) yedim. Riot'a bir sürü ticket atmama rağmen her defasında "3 ay sonra açılacak" otomatik mesajıyla döndüler. Beni mecbur yeni donanım almaya zorladı bu durum, Yeni bir anakart alıp bilgisayara format atarsam Valorant oynamaya devam edebilir miyim? Daha önce bu durumu yaşayıp çözülen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
 
Aynısını yaşadım, çözümü yok.
 
Açacaklarını sanmıyorum. Ama yeni anakart ile devam edebilirsin. Tüm donanımlarını kapsamıyor diye biliyorum.
 
Bu yöntemle çözen de vardır çözemeyen de. Hiç kimse gelip kesin bir şey söyleyemez buna.

Mac adresine ban atıyorlar diye biliyorum eğer böyle ise yeni Ethernet kartı işi çözermi?
 
Mac adresine ban atıyorlar diye biliyorum eğer böyle ise yeni Ethernet kartı işi çözermi?
Hocam kimse bilmiyor kesin olarak neye ban atıldığını. Ben burada size ne desem yanlış olur. Ben çözebileceğinizi sanmıyorum açıkçası 3 ay beklemeniz en mantıklısı.
 
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki hesap paylaşımı zaten yasak olan bir durum. Peki sen neden zaten böyle bir şey yasak iken bir de hile kullanan birinin hesabına girdin?
hocam hile kullandığını bilmiyordum ki elom yüksek arkadaşlarla oynamak için çocuğun hesaba girdim daha sonradan ban yedim sorup soruşturunca o çocuğun hesabının ban yediğini öğrendim onun yanında ben de yandım
Hocam kimse bilmiyor kesin olarak neye ban atıldığını. Ben burada size ne desem yanlış olur. Ben çözebileceğinizi sanmıyorum açıkçası 3 ay beklemeniz en mantıklısı.

Yani yeni anakart almam yazı tura gibi bir şey mi? maddi durumum var yeni anakart için beklemek istemiyorum
 
Hile kullandığını bilmediğin için en azından böyle bir şey olacağını tahmin edemezdin. Bilet gönderip o arkadaşının hile kullandığını bilmediğini bir daha da o hesaba girmeyeceğini söyle ve kendine bir hesap aç böyle durumlarda bir nebze de olsa işini halledebiliyorlar.
 
eğer hala durum düzelmezse yeni anakart + format işimi çözebilir mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…