A akifffwq Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Valorant'ta biri bana bedava hesap verdi. Oyun sırasında ne canımı ne yeteneklerimi ne de mermimi göremiyorum. Chat açılmıyor ama poligonda gayet düzgün ve böyle. Acaba bu düzelir mi? Dosya Ekleri techno.png 381,1 KB · Görüntüleme: 106
Valorant'ta biri bana bedava hesap verdi. Oyun sırasında ne canımı ne yeteneklerimi ne de mermimi göremiyorum. Chat açılmıyor ama poligonda gayet düzgün ve böyle. Acaba bu düzelir mi?
Çözüm Tenseii 21 Şubat 2024 akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dakika bakıyorum hemen. akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar, genel, kullanıcı arayüzünü gizleyi kapatın.
akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dakika bakıyorum hemen. akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar, genel, kullanıcı arayüzünü gizleyi kapatın.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #2 Ayarlardan açın hocam Artı 0 Eksi
KS KS A akifffwq Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 Tenseii dedi: Ayarlardan açın hocam Genişletmek için tıkla... sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nerden açıcağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
Tenseii dedi: Ayarlardan açın hocam Genişletmek için tıkla... sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nerden açıcağımı bilmiyorum
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dakika bakıyorum hemen. akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar, genel, kullanıcı arayüzünü gizleyi kapatın. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dakika bakıyorum hemen. akifffwq dedi: Sıkıntı o işte oyuna yeni başladım neyi nereden açıcağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar, genel, kullanıcı arayüzünü gizleyi kapatın.
KS KS A akifffwq Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #5 Tenseii dedi: Bir dakika bakıyorum hemen. Ayarlar/Genel/Gullanıcı arayüzünü gizleyi kapatın. Eki Görüntüle 2122765 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeldi. Artı 0 Eksi
Tenseii dedi: Bir dakika bakıyorum hemen. Ayarlar/Genel/Gullanıcı arayüzünü gizleyi kapatın. Eki Görüntüle 2122765 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeldi.
7 716957 Picopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 163 2 Mart 2024 #6 Teşekkürler bende bu sorunu arıyordum Artı 0 Eksi