LioBey Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Valorant'ta HWID (cihaz banı) yedim. Ne zaman açılır?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 30 Mayıs 2025 #2 LioBey dedi: Valorant'ta HWID (cihaz banı) yedim. Ne zaman açılır? Genişletmek için tıkla... İlk defa yediysen 4 ay sürüyor. Artı 0 Eksi
LioBey dedi: Valorant'ta HWID (cihaz banı) yedim. Ne zaman açılır? Genişletmek için tıkla... İlk defa yediysen 4 ay sürüyor.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 30 Mayıs 2025 #3 Bir dostum 6 ay sonra kalktığını söylemişti. Ama böyle demem sizi sevindirmesin çünkü hesabı tamamen sıfırlanmıştı. Eşyalarınız falan kalmıyor yani. Artı 0 Eksi
Bir dostum 6 ay sonra kalktığını söylemişti. Ama böyle demem sizi sevindirmesin çünkü hesabı tamamen sıfırlanmıştı. Eşyalarınız falan kalmıyor yani.
KS KS LioBey Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 kerem73 dedi: İlk defa yediysen 4 ay sürüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. snowflakegotwingz dedi: Bir dostum 6 ay sonra kalktığını söylemişti. Ama böyle demem sizi sevindirmesin çünkü hesabı tamamen sıfırlanmıştı. Eşyalarınız falan kalmıyor yani. Genişletmek için tıkla... Bende 3 ila 6 ay arasında diye biliyordum fakat emin olmak istedim. Artı 0 Eksi
kerem73 dedi: İlk defa yediysen 4 ay sürüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. snowflakegotwingz dedi: Bir dostum 6 ay sonra kalktığını söylemişti. Ama böyle demem sizi sevindirmesin çünkü hesabı tamamen sıfırlanmıştı. Eşyalarınız falan kalmıyor yani. Genişletmek için tıkla... Bende 3 ila 6 ay arasında diye biliyordum fakat emin olmak istedim.