EPI PXyer Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12650h RTX4050 16gb ram 512gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 8 Aralık 2022 #1 Valorant magazama gelen RGX Vandal satın aldım. Ancak sonradan sıkılıp iade etmiştim ancak şimdi de tuhaf bir şekilde de geri istiyorum. Geri alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2022
Valorant magazama gelen RGX Vandal satın aldım. Ancak sonradan sıkılıp iade etmiştim ancak şimdi de tuhaf bir şekilde de geri istiyorum. Geri alabilir miyim?
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Madem sıkılacağını biliyordun niye aldın. Madem iade ettkn şimdi niye geri almaya calisiyosun çok fazla sorum var... Hayir alamazsın, tekrardan gelmesini bekliceksin. Artı 0 Eksi
Madem sıkılacağını biliyordun niye aldın. Madem iade ettkn şimdi niye geri almaya calisiyosun çok fazla sorum var... Hayir alamazsın, tekrardan gelmesini bekliceksin.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #3 Geri alamazsın ama garip garip olaylar. Artı 0 Eksi