Valorant'ta ilk maçtan banlanmak

Thearlk

Decapat
1 haftadır oyuna girmiyordum. Daha demin girdim bir maça. İlk rauntta hile diye banladı. Hemen ardından yeni hesap açtım. Daha eğitime girmeden val 5hata kodunu verdi. Bunun çözümü var mı?

Yeni hesap açsanız da sürekli ban yersiniz çünkü donanım banı yediniz. Genellikle donanım banları 3 ay sürüyor. Yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Ticket atarak şansını deneyebilirsin en fazla.

Bilgisayarınızda bulunan 3. parti yazılım veya crackli yazılımlar yüzünden hile olarak algılanmış olabilir.

HWID ban yemiş olabilirsin. Daha sonra ya format atarak ya da başka yollarla bunu değiştirmeye çalışarak hesap açıp girerseniz anında ban atıyor. Daha önce VAL 152 kodunu aldın mı hiç?

1 haftadır oyuna girmiyordum. Daha demin girdim bir maça. İlk rauntta hile diye banladı. Hemen ardından yeni hesap açtım. Daha eğitime girmeden val 5hata kodunu verdi. Bunun çözümü var mı?

Öncellikle geçmiş olsun HWID ban yani donanım banı yemişsiniz 3 ay sonra kendi kendine açılacaktır ban bittikten sonra sorunsuz oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…