leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 4 Haziran 2023 #1 Merhaba rekabete dayalı oynarken internetim gitti ve attı. Ban yer miyim? Bu ilk kere oldu yersem ne kadar sure ban yerim?
Merhaba rekabete dayalı oynarken internetim gitti ve attı. Ban yer miyim? Bu ilk kere oldu yersem ne kadar sure ban yerim?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #2 İlk defa oluyorsa uyarı verir genelde.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #3 Ban yemezsin uyarı alırsın, ama daha önceden aldığın 3'ten fazla uyarı varsa 144 saat giriş yapamazsın rekabet moduna.
Ban yemezsin uyarı alırsın, ama daha önceden aldığın 3'ten fazla uyarı varsa 144 saat giriş yapamazsın rekabet moduna.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Haziran 2023 #4 İlkinde uyarı ikincisinde 1 dakika olması lazım hocam.
smyy3 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 leomessy dedi: Merhaba rekabete dayalı oynarken internetim gitti ve attı. Ban yer miyim? Bu ilk kere oldu yersem ne kadar sure ban yerim? Genişletmek için tıkla... İlklerde uyarı veriyor. Sonraki afklarda ceza az süreden yüksek süreye doğru gitgide artıyor.
leomessy dedi: Merhaba rekabete dayalı oynarken internetim gitti ve attı. Ban yer miyim? Bu ilk kere oldu yersem ne kadar sure ban yerim? Genişletmek için tıkla... İlklerde uyarı veriyor. Sonraki afklarda ceza az süreden yüksek süreye doğru gitgide artıyor.