Valorant'ta internet iyi olmasına rağmen ping çıkıyor

erenkcbs1

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, sorun başlıkta yazdığım gibi diğer hiçbir şeyde pingim çıkmıyor sadece bu lanet oyunda çıkıyor. İnternet iyi olmasına rağmen sağ üstte ağ sorunu simgesi çıkıyor ama Tab tuşuna basıp pinge baktığımda 18 olarak gösteriyor. Nasıl düzeltebilirim?

Yaklaşık 3 gündür aynısını yaşıyorum tüm değerlerim normal durumda olmasına rağmen ağ hatası veriyor oyundan kopuyorum yaklasık 5 saniye falan.

Bir şey fark ettim bende oyundayken başka bir pencereye gectiğimde o sorunu yasıyorum sizde nasıl acaba?

Maalesef, genel bir sorun bu. Ben de fiber internet kullanıyorum ancak her alt-tab attığımda ve oyun esnasındayken 1ms ya da 5ms gözükse bile anlık olarak pingim 150-200-300'e kadar çıkabiliyor.

Dün buraya yazdıktan sonra karşıma bu video çıktı artık şans mıdır değil midir bilmiyorum ama 1,5 ay sonunda böyle tesadüfen bir şekilde çözümünü bulmak çok garip geldi aklıma burası geldi atayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…