nisoş Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar internetim iyi ama ping oluyor. İnternetim 40 Mbps civarlarında. Kısa bir süre düzeliyor sonra oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2024
Arkadaşlar internetim iyi ama ping oluyor. İnternetim 40 Mbps civarlarında. Kısa bir süre düzeliyor sonra oluyor.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #11 nisoş dedi: Hocam QoS ile sorunu çözebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Modem ayarlarınızı yaptığınız panelden QoS aracılığıyla sorununuzu çözebilirsiniz. Şu videoda anlatılıyor, dilerseniz bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
nisoş dedi: Hocam QoS ile sorunu çözebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Modem ayarlarınızı yaptığınız panelden QoS aracılığıyla sorununuzu çözebilirsiniz. Şu videoda anlatılıyor, dilerseniz bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et