15 MS olduğu halde saçma sapan bir şekilde sürekli anlık ileri geri atıyor oyun beni takılma yaşanıyor ama sürekli oluyor. Durduğum yerde bi ileri geri falan alıyor 1-2 metre, arada sırada çok hızlı 100 ms yapıp geri 15 oluyor takılıyor bir de. Ethernet ve sinyal arttırıcı dışında bir çözümü var mı bunun?
Düzeltmemişler demek ki, çok saçma anlık olarak ileri geri oluyorum böyle o yüzden sürekli maç kaybediyorum. Ayrıca diğer oyunlarda böyle bir problem yok ama valorant oynayınca internet çok saçma bir şekilde sürekli berbatlaşıyor. Genel olarak internetim ve bulunduğum bölgedeki altyapı çok iyi değil ama yine de bu takılma çok saçma.
Düzeltmemişler demek ki, çok saçma anlık olarak ileri geri oluyorum böyle o yüzden sürekli maç kaybediyorum. Ayrıca diğer oyunlarda böyle bir problem yok ama Valorant oynayınca internet çok saçma bir şekilde sürekli berbatlaşıyor. Genel olarak internetim ve bulunduğum bölgedeki altyapı çok iyi değil ama yine de bu takılma çok saçma.
Evet bende aynı sorunu yaşıyordum cinnet geçirdim ve sildim zaten Valorant'ın bir türlü şu internet hataları cözülmedi oturup Valorant yetkililerin çözmesini bekleyeceğiz artık zaten diğer oyunlarda böyle değil de Valorant'a öyleyse Valorant'tan kaynaklıdır.