Aliersal1 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #1 Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı?
Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı?
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #2 Aliersal1 dedi: Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yemezsiniz. Ama isim değiştirmek için uyarı alırsınız Artı 0 Eksi
Aliersal1 dedi: Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yemezsiniz. Ama isim değiştirmek için uyarı alırsınız
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.798 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 22 Nisan 2022 #3 Evet ırkçılık ve milli değerlere hakaretten isminizi rakam olarak değiştirebilirler. Tekrar ederseniz donanım banı bile atabilirler. Artı 0 Eksi
Evet ırkçılık ve milli değerlere hakaretten isminizi rakam olarak değiştirebilirler. Tekrar ederseniz donanım banı bile atabilirler.
Shenpai Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 127 22 Nisan 2022 #4 Şikayet alırsanız sadece isim değiştirmenizi sağlarlar değiştirirsiniz sorun olmaz ama sürekli böyle nickler yaparsanız cezalar alırsınız tabiikide. Artı 0 Eksi
Şikayet alırsanız sadece isim değiştirmenizi sağlarlar değiştirirsiniz sorun olmaz ama sürekli böyle nickler yaparsanız cezalar alırsınız tabiikide.
KS KS Aliersal1 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #5 Pxn dedi: Evet ırkçılık ve milli değerlere hakaretten isminizi rakam olarak değiştirebilirler. Tekrar ederseniz donanım banı bile atabilirler. Genişletmek için tıkla... Kavgam bir tek adolfu mu temsil ediyor. Direk führer yazsam neyse derdim de. Artı 0 Eksi
Pxn dedi: Evet ırkçılık ve milli değerlere hakaretten isminizi rakam olarak değiştirebilirler. Tekrar ederseniz donanım banı bile atabilirler. Genişletmek için tıkla... Kavgam bir tek adolfu mu temsil ediyor. Direk führer yazsam neyse derdim de.
seth2012 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 286 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #6 Aliersal1 dedi: Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Mein Kampf o kapsama girer mi bilmem ama Almanya'da NAZI sembollerinin kullanmı suçtur bildiğim kadarıyla. Aynı kapsama girerse ban yemek en hafif yaptırım olur muhtemelen. Artı 0 Eksi
Aliersal1 dedi: Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Mein Kampf o kapsama girer mi bilmem ama Almanya'da NAZI sembollerinin kullanmı suçtur bildiğim kadarıyla. Aynı kapsama girerse ban yemek en hafif yaptırım olur muhtemelen.
KS KS Aliersal1 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #7 Shenpai dedi: Şikayet alırsanız sadece isim değiştirmenizi sağlarlar değiştirirsiniz sorun olmaz ama sürekli böyle nickler yaparsanız cezalar alırsınız tabiikide. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi direk führer veya hitler yazmadım kavgam yazdım sadece ama çok sayıda rapor yedim. Artı 0 Eksi
Shenpai dedi: Şikayet alırsanız sadece isim değiştirmenizi sağlarlar değiştirirsiniz sorun olmaz ama sürekli böyle nickler yaparsanız cezalar alırsınız tabiikide. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi direk führer veya hitler yazmadım kavgam yazdım sadece ama çok sayıda rapor yedim.
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #8 Aliersal1 dedi: Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İsmi değiştir bence. Artı 0 Eksi
Aliersal1 dedi: Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar. Nickten ban yeme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... İsmi değiştir bence.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #9 Şu an yanımda oturan arkadaş nicki mematibey olduğu için isim değiştirme uyarısı aldı. İsmini değiştirene kadar oyun açılmadı. Artı 0 Eksi
Şu an yanımda oturan arkadaş nicki mematibey olduğu için isim değiştirme uyarısı aldı. İsmini değiştirene kadar oyun açılmadı.
KS KS Aliersal1 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #10 Burak Mataraci dedi: Şu an yanımda oturan arkadaş nicki mematibey olduğu için isim değiştirme uyarısı aldı. İsmini değiştirene kadar oyun açılmadı. Genişletmek için tıkla... Ben terör sempatizanı gördüm hala aynı duruyor adı. Bir tek bize mi işliyor anlamadım ama muhtemelen ceza alırım. Değiştiririm. Artı 0 Eksi
Burak Mataraci dedi: Şu an yanımda oturan arkadaş nicki mematibey olduğu için isim değiştirme uyarısı aldı. İsmini değiştirene kadar oyun açılmadı. Genişletmek için tıkla... Ben terör sempatizanı gördüm hala aynı duruyor adı. Bir tek bize mi işliyor anlamadım ama muhtemelen ceza alırım. Değiştiririm.