Merhaba,
Dün konu açtıktan sonra kimseden dönüş alamadım farklı platformlardan araştırmaya başladım ancak hiçbir sonuca çözüme ulaşamadım.
Technopat üzerinde farklı platformlarda çoğu kullanıcın bu hatayı yaşadığını gördüm konuları okudum.
En son kendim hatayı tespit etmeye çözümler üretmeye çalıştım deneme yanılmalar ile çözüme ulaştım aslında çok basit bir çözümü varmış ancak göremedik çözemedik fark edemedik diyelim. Çözüme geçelim.
NVIDIA GeForce Experience uygulamasında sürücüler'de 555.85 sürümü kurulu ise bunu kaldırmalısınız. Bu bir sürücü hatasından ortaya çıkıyor hangi sürümde hata yok bilmiyorum.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin üzerinden 555.85'ten eski sürücleri indirip deneme yapabilirsiniz.
Ben aygıt yöneticisine girip ekran kartının özellliklere girip " sürücüye geri dön " yaparak 472.12 sürümüne döndüm ve şu anda herhangi bir sorun yok. Bu sürüm 09/20/2021 eski bir sürücü ancak hangi sürücü stabil hatasızı tespit etmeye fırsatım olmadı en yakın zamanda sürücüleri deneyip en güncel sorunsuz olanı kuracağım.
Bu süreç içerisnde eğer siz bulursanız stabil ve güncel sürümü konu altına iletebilirsiniz.