Valorant'ta iyi oynayamamak

Daha fazla  
Merhaba. Çok uzun zamandan beri oyun oynuyorum fakat CS de Premier 15k da ya da usta muhafız gibi elolarda rahat 25 30 vurup HS oranımı %60 %70'lerde tutabiliyorum ama Valorant'ta nedense spray kaçırma ya da HS atamama gibi sorunlar yaşıyorum. Nasıl çözebilirim kısa vadede?

CS ve Valorant farklı oyunlar, eğer ikisinde de iyi oynamak istiyorsan yapman gereken şey iki oyunu da sürekli oynamak. Saatlerini vermek yani. Aksi taktirde iki oyunda da iyi oynamak doğuştan gelen bir yeteneğin yok ise çok zor.

Skill ağırlıklı olduğu için aim seviyesi bazı alanlarda hiç işe yaramıyor karakterlerin ne yapacağını analiz edip oynamak lazım.

Hocam Valorant aynı PUBG gibi uzmanlık gerektirir aim zamanla oturur. İyi oynamak için takımınızla taktik yapın tavsiyemdir.

Bir de ek olarak CS de snap tap gibi bir zorunluluk olmadıgı icin bu oyunda biraz sıkıntı yaşıyorum doğrusu tuşu elimden çekmeme rağmen bazen mermiler sağ sola gidebiliyor.

Valorant öğrendikten sonra yetenek işidir kim ne derse desin bu oyun vuruşları tamamen şansa bırakmış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…