Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 16 Mart 2023 #1 Yeni alalı bilgisayarı 3 ay oluyor, 3 aydan hiç kasma donma yapmadı geçen gün oyunda anlık bir donma yaptı, ondan sonra oyunlarımda FPS düşük gibi hissediyorum sabit FPS kullanıyorum, acaba sorun bende mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Yeni alalı bilgisayarı 3 ay oluyor, 3 aydan hiç kasma donma yapmadı geçen gün oyunda anlık bir donma yaptı, ondan sonra oyunlarımda FPS düşük gibi hissediyorum sabit FPS kullanıyorum, acaba sorun bende mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Mart 2023 #2 MSI Afterburner yükleyin ve FPS değerlerini kontrol edin görürsünüz düşme var mı yok mu. Artı 0 Eksi
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 16 Mart 2023 #3 Berk Count dedi: MSI Afterburner yükleyin ve FPS değerlerini kontrol edin görürsünüz düşme var mı yok mu. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi hocam program? Artı 0 Eksi
Berk Count dedi: MSI Afterburner yükleyin ve FPS değerlerini kontrol edin görürsünüz düşme var mı yok mu. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi hocam program?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Mart 2023 #4 Glarious0 dedi: Güvenilir mi hocam program? Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam MSI'ın kendi uygulaması. Yükledikten sonra uygulamayı açık bırakıp oyuna girerseniz sol üstte FPS dahil birçok değeri görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Güvenilir mi hocam program? Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam MSI'ın kendi uygulaması. Yükledikten sonra uygulamayı açık bırakıp oyuna girerseniz sol üstte FPS dahil birçok değeri görebilirsiniz.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 16 Mart 2023 #5 Glarious0 dedi: Güvenilir mi hocam program? Genişletmek için tıkla... MSI hocam. Güvenilir Artı 0 Eksi
KS KS Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 16 Mart 2023 #6 Tamamdır hocalarım saolun hemen deniyorum. Artı 0 Eksi