N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2021 #1 Valorant'ta kay/o hangi tuşla kaldırılıyor? Herkes kaldırıyor. Bir ben kaldıramıyorum. Hangi tuş acaba?
Valorant'ta kay/o hangi tuşla kaldırılıyor? Herkes kaldırıyor. Bir ben kaldıramıyorum. Hangi tuş acaba?
Çözüm Rexie 4 Temmuz 2021 Noqx dedi: Basılı mı tutuyoruz yoksa bi kere basmak yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... F tuşuna basılı tutarak. İyi oyunlar, çözüm işaretlemeyi unutma dostum.
Noqx dedi: Basılı mı tutuyoruz yoksa bi kere basmak yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... F tuşuna basılı tutarak. İyi oyunlar, çözüm işaretlemeyi unutma dostum.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 4 Temmuz 2021 #2 F tuşuna basılı tutarak. Artı 1 Eksi
KS KS N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2021 #3 Basılı mı tutuyoruz yoksa bi kere basmak yetiyor mu? Artı 0 Eksi
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 4 Temmuz 2021 #4 Noqx dedi: Basılı mı tutuyoruz yoksa bir kere basmak yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Basılı tutuyorsun aynı Cypher'ın iğnesini çıkarır gibi. Artı 0 Eksi
Noqx dedi: Basılı mı tutuyoruz yoksa bir kere basmak yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Basılı tutuyorsun aynı Cypher'ın iğnesini çıkarır gibi.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #5 Noqx dedi: Basılı mı tutuyoruz yoksa bi kere basmak yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... F tuşuna basılı tutarak. İyi oyunlar, çözüm işaretlemeyi unutma dostum. Artı -1 Eksi Çözüm
Noqx dedi: Basılı mı tutuyoruz yoksa bi kere basmak yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... F tuşuna basılı tutarak. İyi oyunlar, çözüm işaretlemeyi unutma dostum.
KS KS N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2021 #6 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #7 Noqx dedi: Valorant'ta kay/o hangi tuşla kaldırılıyor? Herkes kaldırıyor. Bir ben kaldıramıyorum. Hangi tuş acaba? Genişletmek için tıkla... F tuşu. Artı 0 Eksi
Noqx dedi: Valorant'ta kay/o hangi tuşla kaldırılıyor? Herkes kaldırıyor. Bir ben kaldıramıyorum. Hangi tuş acaba? Genişletmek için tıkla... F tuşu.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 4 Temmuz 2021 #8 Çözüm kasmak bu kadar basit demek ki. Artı 0 Eksi