Valorant'ta kayıt alınan maçın boyutu düşürülebilir mi?

Jagxer

Centipat
Valorant'ta kayıt aldığım maç 11GB çıktı. Bunu düşürebilmenin yolu var mı? Media encoder ile düşürülebilir mi? YouTube'a yüklemek için.

Kayıt ettiğin kaliteye göre değişir. Şahsen ben kayıdı kapamayı unutup 1440p 60hz max bitrate 60dk kayıt almıştım ssd dolmuştu :d

Valorant'ta kayıt aldığım maç 11GB çıktı. Bunu düşürebilmenin yolu var mı? Media encoder ile düşürülebilir mi? YouTube'a yüklemek için.

Videonun kalitesini düşürebilir, gereksiz bölümleri editle kesebilirsin veya MP4 şıkıştırıcılar ile videonun boyutunu azaltabilirsin.

Kaliteyi de düşürmek istemiyorum. Dediğim bu programla düşürebilir mi boyutu?

Bu videoya bakabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya sağ tıklayıp özellikler deyip ordan ayrıntılara basıp ekran görüntüsü alıp atsana bi.
örnek
Ekran görüntüsü 2024-07-09 170948.jpg

Videoyu 50 bitrate de çekmişsin ondan çok yüksek. Bir dahakini 15-20 arasında kayıt al. Yukarıda dediğim gibi yapıp bitrate düşük render al. 10 bitrateden düşük yapma ama çünkü düştükçe kalite çok kötü duruyor. Valorant'ta biraz hızlı bir oyun o yüzden düşük bitrate iyi durmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı