İnsanoğlunun yaratılışının, gelişmesinin ve evriminin en temel yapı taşlarından birisi olan doğurganlık kadın ve erkek arasında yapılır, doğal olan tek yöntem de budur. Bundan rahatsız olmamalısın, sonuçta sen de bu öpüşmenin ileri seviyesinde ki olaylar sayesinde doğdun, ben de öyle.
Benim lafımı çarpıtma, ben boş boş yaratılan kurgu karakterlerden, tüm ilgi çekiciliği cinsel kimliğinden ibaret olan popüler kültür akımı şeylerden nefret ediyorum, eş cinsellerden değil.
Discord'umda adı koskoca "Türk gayleri" olan bir sunucuya üyeyim, orada bir sürü yakın arkadaşım var birlikte sabahlara kadar oyunlarda oynadığım oluyor, sanal hayatım dışında 10 seneden beridir birbirimizi tanıdığımız gay arkadaşım da var, onlar bile bu durumun çığırından çıktığını savunurken forumda ismi "trans_women" olan birisinin bu yorumu yazması işte sıkıntı.
Kişiliğiniz cinsel kimliğinizden ibaret olmasın. Kimsenin sizi yakmak istediği yok, ben her ne kadar insansam eş cinsel birisi de benim kadar insan, sadece yönelimi farklı.