fredb Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 Ben klıpler oluşturmak istiyorum, Valorant vuruşları için. Bunun içinde klıp almam lazım bana ücretsiz ekran videosu alan uygulama önerir misiniz?
Ben klıpler oluşturmak istiyorum, Valorant vuruşları için. Bunun içinde klıp almam lazım bana ücretsiz ekran videosu alan uygulama önerir misiniz?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2024 #2 SteelSeries Moments kullanmanızı öneririm bunun için.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.252 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #3 Win+g tuşuna basarak Windows'tan direk ekran kaydı alabilirsin.
Ferhat.777 Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #4 fredb dedi: Ben klıpler oluşturmak istiyorum, Valorant vuruşları için. Bunun içinde klıp almam lazım bana ücretsiz ekran videosu alan uygulama önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS Studio. Open Broadcaster Software | OBS OBS (Open Broadcaster Software) is free and open source software for video recording and live streaming. Stream to Twitch, YouTube and many other providers or record your own videos with high quality H264 / AAC encoding. obsproject.com Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2024
fredb dedi: Ben klıpler oluşturmak istiyorum, Valorant vuruşları için. Bunun içinde klıp almam lazım bana ücretsiz ekran videosu alan uygulama önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS Studio. Open Broadcaster Software | OBS OBS (Open Broadcaster Software) is free and open source software for video recording and live streaming. Stream to Twitch, YouTube and many other providers or record your own videos with high quality H264 / AAC encoding. obsproject.com