Valorant'ta klip nasıl kaydedilir?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce 5 mermide ace attım maçı kurtardım fakat hiç ekran kaydı alamadım. Çok pişmanım, alsaydım dehşet bir klip çıkardı. Biraz baktım millet GeForce Experience kullan son 5 dk kaydediyor dedi fakat AMD kullanıyorum uygulama çalışmıyor bende. Bir daha yaşanmaması için ne kullanmalıyım?

Arkadaşlar az önce 5 mermide ace attım maçı kurtardım fakat hiç ekran kaydı alamadım. Çok pişmanım, alsaydım dehşet bir klip çıkardı. Biraz baktım millet GeForce Experience kullan son 5 dk kaydediyor dedi fakat AMD kullanıyorum uygulama çalışmıyor bende. Bir daha yaşanmaması için ne kullanmalıyım?
Radeon ReLive ayarı olması lazım. Ordan ayarlarsınız, kısayol da atayabilirsiniz.

Windows'un gamebar diye özelliği var gamebara gidip yakalamaları aktif edersen Win + alt + g dersen ayarladığın süre kadar öncesini kayıt edebilirsin ben bunu kullanıyorum bilgisayarımı da yormuyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-02_153511279.png
    resim_2024-08-02_153511279.png
    357,9 KB · Görüntüleme: 31
Windows'un gamebar diye özelliği var gamebara gidip yakalamaları aktif edersen Win + alt + g dersen ayarladığın süre kadar öncesini kayıt edebilirsin ben bunu kullanıyorum bilgisayarımı da yormuyor
Videoyu nasıl alacağım ki ve her zaman depoluyor mu

Videoyu nasıl alacağım ki ve her zaman depoluyor mu?

Windows arama yerine Yakalamalar yazın orada tüm ayarlarını bulabilirsiniz.
Oyun içerisindeyken de Windows + ALT+ G tuşlarıyla da belirlediğiniz son dakikayı kayıt eder.
Belirlediğiniz değer 3 dakika ise son 3 dakikayı kayıt eder ve sadece 3 dakikalık video kadar yer kaplar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı