Valorant'ta kod yüklenince e-mail gider mi?

AClassicAvgeek

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Ben abimin Riot hesabında valırant oynuyorum ve zamdan önce biraz yükledim ama bir skin aldım ve pişmanın. Yeniden VP atmama abim izin vermiyor. Microsoft Rewards gibi yerlerden kod alıp atarsam abime email gider mi? Giderse bunu kapatabilir miyim?

İyi sosyaller. Ben abimin Riot hesabında valırant oynuyorum ve zamdan önce biraz yükledim ama bir skin aldım ve pişmanın. Yeniden VP atmama abim izin vermiyor. Microsoft Rewards gibi yerlerden kod alıp atarsam abime email gider mi? Giderse bunu kapatabilir miyim?

Abinin hesabına VP yüklersen bildirim gitmez de fark eder ellam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Valorant oynamamaya yeminli şeyi soruyorum bakmadığı sürece kod yüklersem bildirim gitmez değil mi?

Şimdi aldığın yerde abinin Gmail'i varsa satın alımınız için teşekkürler diye gidebilir ama sen kendi mailinle kod alıp hesaba yüklersen kontrol etmeden anlamaz diye biliyorum.

Şimdi aldığın yerde abinin Gmail'i varsa satın alımınız için teşekkürler diye gidebilir ama sen kendi mailinle kod alıp hesaba yüklersen kontrol etmeden anlamaz diye biliyorum.
Yani yok gitmez çünkü şey yapıcam kod olarak Microsoft rewards falan var üçer kendi malimi kullanıcam riot mail atmazsa sıkıntı yok teşekkürler

VP kodunu kullandığınız hesabın bağlı olduğu maile "satın alımınız için teşekkürler" maili gider. Başka bir mail veya bildirim gitmez.

Kodu Microsoft'tan alsam bile gidiyor mu yani onu anlamıyorum.

Ha bir de öyleyse bunu kapatmanın yolu var mı varsa nedir?

Kodu nereden aldığınız fark etmez, dediğim gibi; hesabın bağlı olduğu maile satın alım için bildirim gider.

Ha bir de öyleyse bunu kapatmanın yolu var mı varsa nedir?
Hayır, şirket size satın aldığınız içerik için e-fatura atmak zorunda.

Mail gelmemesi için noreply@mail.accounts.riotgames.com hesabını engelleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı