Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 11 Ekim 2023 #11 kurt412421 dedi: Valorant'ta birine küfür ettim. Dava edeceğim sizin gibilerden çok tazmınat aldım dedi. Sonuç ne olur? Genişletmek için tıkla... Hocam içinden sövseydin neden mikrofonda sövdün.
kurt412421 dedi: Valorant'ta birine küfür ettim. Dava edeceğim sizin gibilerden çok tazmınat aldım dedi. Sonuç ne olur? Genişletmek için tıkla... Hocam içinden sövseydin neden mikrofonda sövdün.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #12 Fnrbhce dedi: Hocam içinden sövseydin neden mikrofonda sövdün. Genişletmek için tıkla... Daha keyifli oluyor hocam. Ben de denedim Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
Fnrbhce dedi: Hocam içinden sövseydin neden mikrofonda sövdün. Genişletmek için tıkla... Daha keyifli oluyor hocam. Ben de denedim
kurt412421 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #13 Fnrbhce dedi: Hocam içinden sövseydin neden mikrofonda sövdün. Genişletmek için tıkla... Chat'den sövdüm kanka. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
Fnrbhce dedi: Hocam içinden sövseydin neden mikrofonda sövdün. Genişletmek için tıkla... Chat'den sövdüm kanka.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 475 Çözümler 1 11 Ekim 2023 #14 kurt412421 dedi: Chatden sövdüm kanka. Genişletmek için tıkla... İçinden sövseydin Chata'da yazmasaydın.
kurt412421 dedi: Chatden sövdüm kanka. Genişletmek için tıkla... İçinden sövseydin Chata'da yazmasaydın.
kurt412421 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #15 Fnrbhce dedi: İçinden sövseydin Chata'da yazmasaydın. Genişletmek için tıkla... Onu bunu geç, sonuç ne olur? Fnrbhce dedi: İçinden sövseydin Chata'da yazmasaydın. Genişletmek için tıkla... Ya inanmadım, ilk etmezsen işte annen bilmem ne, oyundan davamı edilir tarzı düşündüm sonra Lavuk. çeldi aklımı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
Fnrbhce dedi: İçinden sövseydin Chata'da yazmasaydın. Genişletmek için tıkla... Onu bunu geç, sonuç ne olur? Fnrbhce dedi: İçinden sövseydin Chata'da yazmasaydın. Genişletmek için tıkla... Ya inanmadım, ilk etmezsen işte annen bilmem ne, oyundan davamı edilir tarzı düşündüm sonra Lavuk. çeldi aklımı.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #16 Captain Levi dedi: Yani ciddi anlamda işsiz gibi uğraşırsa belki. Genişletmek için tıkla... Yine bir şey olmaz. En en fazla 1000 lira para cezası.
Captain Levi dedi: Yani ciddi anlamda işsiz gibi uğraşırsa belki. Genişletmek için tıkla... Yine bir şey olmaz. En en fazla 1000 lira para cezası.
kurt412421 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #17 ugurcoskunnn dedi: Hiçbir şey olmuyor. Test edildi Ben küfür etmedim. Yanlış anlaşılmasın. Küfür edeni tespit edip şikayetçi oldum. Arabulucu'ya gitti. Anlaşamadık. Şu an dosya hâlâ açık ama aradan 3 sene geçti. Küfür edene hâlâ bir b*k olmadı Genişletmek için tıkla... Adam CİMER'e edeceğim dedi, CİMER bakıyor mu ona? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
ugurcoskunnn dedi: Hiçbir şey olmuyor. Test edildi Ben küfür etmedim. Yanlış anlaşılmasın. Küfür edeni tespit edip şikayetçi oldum. Arabulucu'ya gitti. Anlaşamadık. Şu an dosya hâlâ açık ama aradan 3 sene geçti. Küfür edene hâlâ bir b*k olmadı Genişletmek için tıkla... Adam CİMER'e edeceğim dedi, CİMER bakıyor mu ona?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 11 Ekim 2023 #18 kurt412421 dedi: Adam CİMER'e edeceğim dedi, CİMER bakıyor mu ona? Genişletmek için tıkla... Uğraşmazlar.
kurt412421 dedi: Adam CİMER'e edeceğim dedi, CİMER bakıyor mu ona? Genişletmek için tıkla... Uğraşmazlar.