Valorant'ta küfür yüzünden dava açılır mı?

Hiçbir şey yapamaz. Bu ülkede her gün 10bin lerce kişi birbirinin tüm değerlerine sövüyor. Bir tane dava yiyen adam da görmedim.
Boş tehdit savurmak başka bir şey, mahkemeye gitmek başka bir şey. Valorant'ta bir kıza bullylik yapan grup mahkemeye verilmişti, yani mahkemeye vereceğim diyen kişiye bağlı, delili varsa verir. Ben de sinirlenip ufak tefek sövüyorum ama kime denk geleceğiniz belli olmaz, sakin olmak gerek.

Pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ismini bilmiyorsa büyük ihtimalle dava açmaz.

Eğer gerçekten annesi hastaysa gerçekten ayıp etmiştiniz.

Riot Games'in bu tarz konular hakkındaki veri paylaşımı politikasını bilmediğimden varsayım üzerinden konuşacağım. Eğer küfür ettiğiniz kişi gerçekten de sizi gidip dava edip, ifadesinde oyun içi isminizi ve Riot ID'nizi verirse mahkeme delillerle beraber bu ifadeye dayanarak Riot Games'e bir yazı gönderir ve gerekli verileri talep eder. Riot Games'in verileri vermeme gibi bir lüksü olduğunu düşünmüyorum çünkü Türkiye'de ofisleri var bu da Türk devleti istediği veriyi istediği zaman talep eder ve alır demek oluyor. Yani gerçekten de dava açarsa başın ağrıyabilir. Ancak mahkeme olur ve ceza alırsan hapis cezası vereceklerini düşünmüyorum, ceza olarak internete ve bilgisayara erişimini mahkemenin verdiği süre boyunca engellerler. Ancak ailenden yana ne ceza alırsın orası meçhul

Eğer gerçekten annesi hastaysa gerçekten ayıp etmiştiniz.
Annesi hastaysa Valo girmesi saçmalık. Bu tarz Dereceli oyunlara girerken AFK kalmayacağınızı, feedlemeyeceğinizi veya saçmalıklar yapmayacağınızı kabul ediyorsunuz. (Normal maçlar hariç)
Oyuncular da haliyle sinirleniyor.

Annesi mi oyun mu? Adam oyunun ortasındayken hasta olan annesi çocuğundan bir şey isteyemez mi? Annemiz hasta olduğunda oyuna giremez gibi bir kural yok. Benim annem hasta olsa ve benden bir şey istese oyundaki kuralmış muralmış hiç umrumda olmaz isterse sınırsız ban cezası olsun. Anneler kutsaldır bir oyunu annenden üstün tutamazsın. Ve kimsenin buna sinirlenme hakkı yok adam kral adammış obez gibi pc başında oturacağına oyuna devam edeceğine annesiyle ilgilenmiş. Sövmeyr hakkı olan biri varsa o adam dava ile tehdit eden adam.

Bir cacık çıkmaz hırsızlık davam vardı o bile 1 yıl sonra falan işleme alındı küfüremi bakacaklar.

Tanımadığım adamın annesine küfür edeyim, sonra özür dileyeyim. Saçmalığa bak. Realde elini öpeceğin adamın oyunda anasına sövüyorsun ulan erkekliğe sığmıyor direk.

Dava edebilir, edeceğini sanmıyorum. Sadece bir oyun. Tanımadığınız kişilere küfür etmeyin.

Dava ederse de haklıymış bu arada. Hasta olan annesine yardım etmek oyundan daha önemli tabiki de eğer gerçekse. Kavgada ne olursa olsun anne karıştırılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…