Reasyy Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Valorant'ta ikisi de çok sevdiğim Vandal'lardan birileridir. Şu an mağazama Yitik gelmiş, alsam mı almasam mı arkadaşlar?
Valorant'ta ikisi de çok sevdiğim Vandal'lardan birileridir. Şu an mağazama Yitik gelmiş, alsam mı almasam mı arkadaşlar?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.871 Çözümler 96 10 Temmuz 2025 #2 Önermem, Kuronami daha iyidir.
OBeloO Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 190 Çözümler 1 10 Temmuz 2025 #3 Kuronami daha iyi bence.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #4 Reasyy dedi: Valorant'ta ikisi de çok sevdiğim Vandal'lardan birileridir. Şu an mağazama yitik gelmiş, alsam mı almasam mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... En sevdiğin skin koleksiyonuna göre değişir. Bence kuronami sıkabilir ama yitik sıkmaz.
Reasyy dedi: Valorant'ta ikisi de çok sevdiğim Vandal'lardan birileridir. Şu an mağazama yitik gelmiş, alsam mı almasam mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... En sevdiğin skin koleksiyonuna göre değişir. Bence kuronami sıkabilir ama yitik sıkmaz.
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 366 10 Temmuz 2025 #5 Reasyy dedi: Valorant'ta ikisi de çok sevdiğim Vandal'lardan birileridir. Şu an mağazama yitik gelmiş, alsam mı almasam mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kuronami ses görüntü bakımından belki sıkabilir. Yitik en klasik baba vandallardandır.
Reasyy dedi: Valorant'ta ikisi de çok sevdiğim Vandal'lardan birileridir. Şu an mağazama yitik gelmiş, alsam mı almasam mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kuronami ses görüntü bakımından belki sıkabilir. Yitik en klasik baba vandallardandır.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 10 Temmuz 2025 #6 Ben olsam kuronomi alırdım. Bitirişi ve sesi daha çok hoşuma gidiyor. Ancak vuruş hissiyatı konusunda yitik daha iyi. Zevkine kalmış.
Ben olsam kuronomi alırdım. Bitirişi ve sesi daha çok hoşuma gidiyor. Ancak vuruş hissiyatı konusunda yitik daha iyi. Zevkine kalmış.