Valorant'ta letterbox ve doldur nedir?

berkaykurt

Femtopat
Daha fazla  
4:3 oynuyorum. Ne anlama gelıyorlar? Ne olur, bir yardım edin, bilen arkadaşlar. Bu arada 16:9'da flickers yaşıyorum. Bundan kaynaklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta 4:3 veya 16:9 gibi kavramlar sadece UI için geçerlidir. Yani kafa büyüme olayı yok. Tabii yazılımcı iseniz kim tutar sizi.

4:3 oynuyorum. Ne anlama gelıyorlar? Ne olur, bir yardım edin, bilen arkadaşlar. Bu arada 16:9'da flickers yaşıyorum. Bundan kaynaklı mıdır?

Hocam 4:3 de oynuyorsanız o seçenekleri değiştiremiyorsunuz zaten. Lettorbox ı bilmiyorum ama doldur seçeneği ekranı tamamen doldurmayı sağlıyordu diye hatırlıyorum.

Evet şu an hatırladım doldur seçeneği gecikmeyi azaltıyordu. Bende kendi oyunumda doldur kullanıyormuşum.

Doldur seçeneği monitörü tamamen kaplar ve Input Lag'i azaltır. Letterbox ile farkı ise yanlış hatırlamıyorsam görüntü ayarlarını değiştirdikçe kenarlardaki siyah çizgi oluşup oluşmama durumu idi.

Hocam 4:3 de oynuyorsanız o seçenekleri değiştiremiyorsunuz zaten. Lettorbox ı bilmiyorum ama doldur seçeneği ekranı tamamen doldurmayı sağlıyordu diye hatırlıyorum.

Kk bir şey soracağım benim oyunumda altta ve üstte kocaman boşluklar var onları nasıl kaldıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…