A AbdullahEfe22 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Valorant'ta tracker veya Blitz'te oturum açmamış birinin maç geçmişine nereden bakabilirim?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.816 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #2 AbdullahEfe22 dedi: Valorant'ta tracker veya Blitz'te oturum açmamış birinin maç geçmişine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Göremezsiniz, arkadaş ekli mi Valorant içinde?
AbdullahEfe22 dedi: Valorant'ta tracker veya Blitz'te oturum açmamış birinin maç geçmişine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Göremezsiniz, arkadaş ekli mi Valorant içinde?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 13 Temmuz 2025 #3 Demek istediğinizi anlamadım. Kariyer sekmesinden bakabilirsin.
A AbdullahEfe22 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 soulsteal59 dedi: Demek istediğinizi anlamadım. Kariyer sekmesinden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kısaca şöyle söyliyeyim arkadaş ekli olmadığım birinin maç geçmişine bakmak istiyorum ama trackerdan vesaire bakamıyorum profili gizli.
soulsteal59 dedi: Demek istediğinizi anlamadım. Kariyer sekmesinden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kısaca şöyle söyliyeyim arkadaş ekli olmadığım birinin maç geçmişine bakmak istiyorum ama trackerdan vesaire bakamıyorum profili gizli.