kuzerymert23 Femtopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Valorant oynarken maç içerisinde fotoğrafta gördüğünüz sorunu yaşıyorum. Nasıl düzelir? Sildim yükledim olmadı. İnternetten bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Valorant oynarken maç içerisinde fotoğrafta gördüğünüz sorunu yaşıyorum. Nasıl düzelir? Sildim yükledim olmadı. İnternetten bulamadım.
cevheriulrich Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 754 Çözümler 11 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa:Zalman N4 Rev.1 Anakart:GIGABYTE H610 M K DDR4 Ekran Kartı:ZOTAC Geforce RTX 4060 İşlemci:Intel Core i3 13100F Ram:XPG Gammix D30 Güç Kaynağı:ZALMAN ZM600-TXII MegaMax 600W 80 PLUS EKİPMANLAR: Kulaklık:Razer Blackshark V2 X White Edition Monitör:LG Ultragear 27GQ50F-B Mouse:Steelseries Rival 600 Klavye:Rampage Umbra KB-R86 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Hocam sorunu internete yazarsanız bulacaksınız zaten. Çözüldü: Valorant ekrandaki her şey kayboldu Böyle bir şey oldu nasıl oldu bilmiyorum sil yükle yaptım ama hala düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hocam sorunu internete yazarsanız bulacaksınız zaten. Çözüldü: Valorant ekrandaki her şey kayboldu Böyle bir şey oldu nasıl oldu bilmiyorum sil yükle yaptım ama hala düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 593 Çözümler 1 4 Nisan 2025 #3 cevheriulrich dedi: Hocam sorunu internete yazarsanız bulacaksınız zaten. Çözüldü: Valorant ekrandaki her şey kayboldu Böyle bir şey oldu nasıl oldu bilmiyorum sil yükle yaptım ama hala düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Belki araştırmayı sevmiyordur arkadaş. o_o Artı 0 Eksi
cevheriulrich dedi: Hocam sorunu internete yazarsanız bulacaksınız zaten. Çözüldü: Valorant ekrandaki her şey kayboldu Böyle bir şey oldu nasıl oldu bilmiyorum sil yükle yaptım ama hala düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Belki araştırmayı sevmiyordur arkadaş. o_o