Valorant'ta mağaza bugu var mı?

Tamamen şans işi. Üst üste 2 gün Yağmacı Vandal gelmişti. Birkaç gün sonra tekrardan Yağmacı Vandal geldi hatta. Tabii ben yağmacıyı 7-8 ay bekledikten sonra oldu bu olay.

Bana sürekli yağmacı, ejder vandal felan gelirdi. Almazdım geçenlerde canım çekti.Biraz bekledim. Yağmacı geldi aldım sıra ejderde. Sonra oyunu salarım büyük ihtimal.

Bana sürekli yağmacı, Ejder Vandal falan gelirdi. Almazdım geçenlerde canım çekti. Biraz bekledim. Yağmacı geldi aldım sıra ejderde. Sonra oyunu salarım büyük ihtimal.

Yağmacı güzel hocam fakat ejder efekt olarak biraz daha iyi.

Eskiden 2016'da Clash Royale'de oluyordu bu desteğe falan yazıyorduk efsanevi için. Ne günlerdi

@İlatem aldığınız bir ürünü geri iade ederseniz güzel şeyler gelebiliyor. Mesela Asil Vandal aldınız mı ertesi gün Yağmacı Vandal geliyor. Algoritma siz para harcadığınızda daha fazla harcamanızı istiyor.

Mağazaya herhangi bir vandal gelse alacağım zaten ama yok, kağıt spectre veriyor, yarın unutmazsam atacağım mağazayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…