K kazex1 Zeptopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2022 #1 Valorant acmaya calıstıgımda her zaman bilgisayardan boyle bır emojı cıkıyor ve yenıden baslatılıyor. Yardım eder mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Valorant acmaya calıstıgımda her zaman bilgisayardan boyle bır emojı cıkıyor ve yenıden baslatılıyor. Yardım eder mısınız?
KS KS K kazex1 Zeptopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2022 #21 KojiroHyuga04 dedi: Yazmamı gerektirecek bir şey yoktu aslında. Tespitler doğru, eline sağlık @Umut Nas hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS ekraninda kaldi guncelledim ama acildiginda boyle kalıyor. Ne yapmaliyim? Umut Nas dedi: Hangi antivirüs uygulamaları var peki? Hepsini silin. Kaspersky kurun yeterli. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranindan cikamiyorum. Yardim eder misin? Umut Nas dedi: Hangi antivirüs uygulamaları var peki? Hepsini silin. Kaspersky kurun yeterli. Genişletmek için tıkla... bios ekranından çıkamıyorum ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG-20220612-WA0004.jpg 156,4 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 12 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Yazmamı gerektirecek bir şey yoktu aslında. Tespitler doğru, eline sağlık @Umut Nas hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS ekraninda kaldi guncelledim ama acildiginda boyle kalıyor. Ne yapmaliyim? Umut Nas dedi: Hangi antivirüs uygulamaları var peki? Hepsini silin. Kaspersky kurun yeterli. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranindan cikamiyorum. Yardim eder misin? Umut Nas dedi: Hangi antivirüs uygulamaları var peki? Hepsini silin. Kaspersky kurun yeterli. Genişletmek için tıkla... bios ekranından çıkamıyorum ne yapmalıyım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #22 BIOS'u guncellediniz ve sistem acilmiyor dogru mu? Windows'u legacy kurduysaniz BIOS'u UEFI'den Legacy'e alin. Artı 0 Eksi
BIOS'u guncellediniz ve sistem acilmiyor dogru mu? Windows'u legacy kurduysaniz BIOS'u UEFI'den Legacy'e alin.