hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #1 Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim?
Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 hiçbiri dedi: Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi böyle maalesef bir şey yapamazsın istersen mermi izlerini kapatbilirsin sadece
hiçbiri dedi: Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi böyle maalesef bir şey yapamazsın istersen mermi izlerini kapatbilirsin sadece
E ensozcil Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 214 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #3 Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor.
hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #4 nrywq4 dedi: Oyunun kendi böyle maalesef bir şey yapamazsın istersen mermi izlerini kapatbilirsin sadece Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılır? ensozcil dedi: Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor. Genişletmek için tıkla...
nrywq4 dedi: Oyunun kendi böyle maalesef bir şey yapamazsın istersen mermi izlerini kapatbilirsin sadece Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılır? ensozcil dedi: Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor. Genişletmek için tıkla...
woterzYasuo Zeptopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 40 11 Haziran 2023 #5 hiçbiri dedi: Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Valorant denilen havadayken adam vurma, saçma sapan ateş mekanikleri, One tap ve şans faktörüne bağlı bir oyun. Ha bu arada kaç sene sonra havadayken adam vurmayı %90 falan düzelttiler daha tam oturmadı bile
hiçbiri dedi: Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Valorant denilen havadayken adam vurma, saçma sapan ateş mekanikleri, One tap ve şans faktörüne bağlı bir oyun. Ha bu arada kaç sene sonra havadayken adam vurmayı %90 falan düzelttiler daha tam oturmadı bile
ARTEON Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core-16,0 GB RAM-Sapphire PULSE Radeon RX 6600-İntenso 480gb m2ssd-600watt psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2023 #6 ensozcil dedi: Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor. Genişletmek için tıkla... Bence daha da kolaylaşıyor mermi izleri olunca daha iyi oynuyorum ben şahsen.
ensozcil dedi: Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor. Genişletmek için tıkla... Bence daha da kolaylaşıyor mermi izleri olunca daha iyi oynuyorum ben şahsen.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 14 Yer Hatay 11 Haziran 2023 #7 hiçbiri dedi: Nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>genel>mermi izleri>kapalı.
hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #8 Poseidon1 dedi: Ayarlar>genel>mermi izleri>kapalı. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım ama açınca ekranda yırtılma ve ani drop olmaya başladı: Drop: (240'tan düşüyor.) Yırtılma:
Poseidon1 dedi: Ayarlar>genel>mermi izleri>kapalı. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım ama açınca ekranda yırtılma ve ani drop olmaya başladı: Drop: (240'tan düşüyor.) Yırtılma:
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 14 Yer Hatay 11 Haziran 2023 #9 hiçbiri dedi: Hocam açtım ama açınca ekranda yırtılma ve ani drop olmaya başladı: Drop: (240'tan düşüyor.) Eki Görüntüle 1816820 Yırtılma: Eki Görüntüle 1816821 Eki Görüntüle 1816822 Genişletmek için tıkla... Hocam mermi izleriyle alakasını çözemedim. Normalde olmamalı.
hiçbiri dedi: Hocam açtım ama açınca ekranda yırtılma ve ani drop olmaya başladı: Drop: (240'tan düşüyor.) Eki Görüntüle 1816820 Yırtılma: Eki Görüntüle 1816821 Eki Görüntüle 1816822 Genişletmek için tıkla... Hocam mermi izleriyle alakasını çözemedim. Normalde olmamalı.
hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #10 Poseidon1 dedi: Hocam mermi izleriyle alakasını çözemedim. Normalde olmamalı. Genişletmek için tıkla... Kapatınca olmuyor.
Poseidon1 dedi: Hocam mermi izleriyle alakasını çözemedim. Normalde olmamalı. Genişletmek için tıkla... Kapatınca olmuyor.