Valorant'ta mermi izi düz görünmüyor

hiçbiri

Attopat
Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim?

Valorant'ta mermi izi sanki yanlış gidiyor. Ben HS atıyorum ama sanki isabetsiz gibi arkaya gidiyor. İsabet ettiği halde. Nasıl kapatabilirim?

Oyunun kendi böyle maalesef bir şey yapamazsın istersen mermi izlerini kapatbilirsin sadece

Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor.

Valorant denilen havadayken adam vurma, saçma sapan ateş mekanikleri, One tap ve şans faktörüne bağlı bir oyun. Ha bu arada kaç sene sonra havadayken adam vurmayı %90 falan düzelttiler daha tam oturmadı bile

Mermi izleri adam vurmanı zorlaştırıyor. Çoğu e-sporcu mermi izlerini kapatmanı öneriyor.

Bence daha da kolaylaşıyor mermi izleri olunca daha iyi oynuyorum ben şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…