P PixelVoyager Attopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 FPS değerlerim 160-200 arasında, internetim ise 100 Mbps fiber. Ancak oyun sırasında bazen mermilerimin havada kaldığını görüyorum. Wi-Fi kullanıyorum ama kablolu bağlantıda da aynı sorun vardı. Bu durumun kaynağı ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
FPS değerlerim 160-200 arasında, internetim ise 100 Mbps fiber. Ancak oyun sırasında bazen mermilerimin havada kaldığını görüyorum. Wi-Fi kullanıyorum ama kablolu bağlantıda da aynı sorun vardı. Bu durumun kaynağı ne olabilir?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Havada nasıl kalıyor?
P PixelVoyager Attopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 bdxmrz dedi: Havada nasıl kalıyor? Genişletmek için tıkla... Rakibe gitmiyor. Mermiler havada görünüyor, oysa normalde hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekiyor. Ancak çok yavaş hareket ediyor.
bdxmrz dedi: Havada nasıl kalıyor? Genişletmek için tıkla... Rakibe gitmiyor. Mermiler havada görünüyor, oysa normalde hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekiyor. Ancak çok yavaş hareket ediyor.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 PixelVoyager dedi: Rakibe gitmiyor. Mermiler havada görünüyor, oysa normalde hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekiyor. Ancak çok yavaş hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Bence bu internetinizle alakalı bir şey değil, size öyle geliyordur. Pingden dolayı mermi niye yavaş hareket etsin, en kötü ateş etmez direkt.
PixelVoyager dedi: Rakibe gitmiyor. Mermiler havada görünüyor, oysa normalde hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekiyor. Ancak çok yavaş hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Bence bu internetinizle alakalı bir şey değil, size öyle geliyordur. Pingden dolayı mermi niye yavaş hareket etsin, en kötü ateş etmez direkt.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.120 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 Mermi izini kapatın. Hatalıydı çünkü.