N Necowski Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 Yazdığım mesajlar pingim olmamasına rağmen geç gidiyor ticket atsam çözüm bulunur mu? Veya başka bir çözümü var mı?
Yazdığım mesajlar pingim olmamasına rağmen geç gidiyor ticket atsam çözüm bulunur mu? Veya başka bir çözümü var mı?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #2 Valorant'ın sorunu bu herkes yaşıyor zaten, çözümü yok.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Temmuz 2022 #3 Valorant zaten bozuk bir oyun. Yapabileceğimiz bir şey olduğunu zannetmiyorum, aynı sorun bende var.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 Necowski dedi: Yazdığım mesajlar pingim olmamasına rağmen geç gidiyor ticket atsam çözüm bulunur mu? Veya başka bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bende olduğunda oyunu görev yöneticisinden sonlandırıp tekrardan açıyorum, düzeliyor. Belki sizde de iş görür bir çözüm olabilir. Onun haricinde uygulanabilecek ek çözüm yöntemi olduğunu sanmıyorum. Valorant'tan kaynaklanan bir problem.
Necowski dedi: Yazdığım mesajlar pingim olmamasına rağmen geç gidiyor ticket atsam çözüm bulunur mu? Veya başka bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bende olduğunda oyunu görev yöneticisinden sonlandırıp tekrardan açıyorum, düzeliyor. Belki sizde de iş görür bir çözüm olabilir. Onun haricinde uygulanabilecek ek çözüm yöntemi olduğunu sanmıyorum. Valorant'tan kaynaklanan bir problem.
Remircan Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem Özelikleri İşlemci: Intel Core İ5 12400F Ekran Kartı: RTX 3060 Ti Bellek: (16X2) 32 GB DRR5 SSD: Samsung 980 500GB / Samsung 980 PRO 2TB Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #5 Bu sorunu herkes yaşıyor. Oyunu kapat aç yapınca düzeliyor bazen.