S snejder11 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Valorant mikrofonum çalışmıyor, yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.668 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2025 #2 Direkt mikrofonum çalışmıyor yazmışsınız. Kabloda sorun var mı? Sürücülerini kontrol ettiniz mi? Mikrofonun denetim masasından ses ayarlarına baktınız mı? Artı 0 Eksi
Direkt mikrofonum çalışmıyor yazmışsınız. Kabloda sorun var mı? Sürücülerini kontrol ettiniz mi? Mikrofonun denetim masasından ses ayarlarına baktınız mı?
KS KS S snejder11 Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 Wanhedaa dedi: Direkt mikrofonum çalışmıyor yazmışsınız. Kabloda sorun var mı? Sürücülerini kontrol ettiniz mi? Mikrofonun Denetim Masası'ndan ses ayarlarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofon çalışıyor bir tek Valorant'ta çalışmıyor Artı 0 Eksi
Wanhedaa dedi: Direkt mikrofonum çalışmıyor yazmışsınız. Kabloda sorun var mı? Sürücülerini kontrol ettiniz mi? Mikrofonun Denetim Masası'ndan ses ayarlarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofon çalışıyor bir tek Valorant'ta çalışmıyor