Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Valorant oynarken mouse sürekli donuyor. Sağa sola biraz ani çevirince imleç olduğu yerde kalıyor ve 1-2 saniye gelmiyor sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
Valorant oynarken mouse sürekli donuyor. Sağa sola biraz ani çevirince imleç olduğu yerde kalıyor ve 1-2 saniye gelmiyor sebebi nedir?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #2 Bende de oluyor, Konuyu takibe aldım. Artı 0 Eksi
P polS Picopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 Asteroas dedi: Valorant oynarken mouse sürekli donuyor. Sağa sola biraz ani çevirince imleç olduğu yerde kalıyor ve 1-2 saniye gelmiyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... PC markanız nedir? Artı 0 Eksi
Asteroas dedi: Valorant oynarken mouse sürekli donuyor. Sağa sola biraz ani çevirince imleç olduğu yerde kalıyor ve 1-2 saniye gelmiyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... PC markanız nedir?
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 12 Aralık 2021 #4 Oyunu silip tekrar kurdunuz mu?belki oyun dosyalarında bi bozukluk vardır. Artı 0 Eksi
KS KS Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #5 polS dedi: PC markanız nedir? Genişletmek için tıkla... toplama pc Glarious0 dedi: Oyunu silip tekrar kurdunuz mu?belki oyun dosyalarında bi bozukluk vardır. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim Artı 0 Eksi
polS dedi: PC markanız nedir? Genişletmek için tıkla... toplama pc Glarious0 dedi: Oyunu silip tekrar kurdunuz mu?belki oyun dosyalarında bi bozukluk vardır. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim
TheNightMare80 Zeptopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #6 Aynı sorun bende de mevcut gerek Valorant gerek CS:GO'da bu sorun ile karşılaşıyorum çağımızın yeni sorunu bu galiba önceden kimsede yoktu bir anda virüs gibi ortaya çıktı. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de mevcut gerek Valorant gerek CS:GO'da bu sorun ile karşılaşıyorum çağımızın yeni sorunu bu galiba önceden kimsede yoktu bir anda virüs gibi ortaya çıktı.