Raze, neon gibi karakterlerle oynarken havada daha hareketli olmak için ne yapmak gerek?
Raze, neon gibi karakterlerle oynarken havada daha hareketli olmak için ne yapmak gerek?
Parkuru yapmayı deneyebilirsin.
Çantayla ilerlemekten ziyade side açarken rakibin aimini bozmak için daha hareketli olmaktan bahsediyorum.Raze'in parkurları var YouTube'dan bakıp yapmaya çalışabilirsin. Neon hakkında bir bilgim yok.
Neon'un kendisine özel öğrenilmesi gereken dodge strafing gibi mekanikleri var, onları da YouTube'dan bakıp öğrenebilir. Lakin şu anda Neon'un karşısında Waylay gibi çok güçlü bir counter pick olduğu için konu sahibinin Neon yerine Raze öğrenmesini öneriyorum.Raze'in parkurları var YouTube'dan bakıp yapmaya çalışabilirsin. Neon hakkında bir bilgim yok.
burada 4.30'da anlatılan şeyden bahsediyorum aslında. Biraz bahsedilse de nasıl yapılacağı hızlı geçmiş. 14.33'dekini de yapamıyorum. Havada zıpladığımda tekrar sağa gelemiyor ya da çok yavaş geri dönüyorum.Neon'un kendisine özel öğrenilmesi gereken dodge strafing gibi mekanikleri var, onları da YouTube'dan bakıp öğrenebilir. Lakin şu anda Neon'un karşısında Waylay gibi çok güçlü bir counter pick olduğu için konu sahibinin Neon yerine Raze öğrenmesini öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.