Valorant'ta nasıl aim geliştirilir?

Brazen

Hectopat
Makaleler
1
Normalde poligonun orta ayarında 10 vurabilen biriydim. Ama kendimi geliştirdim. 20-25 arası vuruyorum şu an. Ama bundan ileriye bir türlü gidemiyorum. Sırf bu yüzden faremi bile değiştirdim. Ama sonuç yok. Nasıl daha da gelişebilirim?

Hellian'ın videosunu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha az tekrar ederek ve daha uzun sürede yapabilirsin sana kalmış bir şey malum zaman olamayabiliyor.

Sadece poligon oynamakla yetmez zamanınız varsa sürekli maç atın sürekli sürekli atın ki aim kabiliyetiniz ve fare tutma ayarınız gelişsin bir de en başta öncelik aim değil akıldır RPG oyunlarında insanlar sadece aim kasarak maç kazanabileceklerini sanıyor.

Sürekli poligon oynamak ya da maç oynamak değil, önemli olan şey aslında sizin o oyundan aldığınız zevk. Ben çoğu zaman arkadan şarkı açıyorum eğlene eğlene ace attığım oluyor. Poligona girmiyorum değil tabii. Alışmak için başta girip daha sonra bazı methodları uygulayabilirsin.

3D aim trainer uygulamasını kullanın ve hellianın 7 günde aim geliştirme videosunu kullanın.
Böyle böyle golda kadar çıktım.

Steam platformu üzerinden Aim Lab uygulamasını indirin ve elinizden geldiğince tüm çalışmaları yapın.

Aim Lab gibi programlarla kas hafızanı geliştirip (ben Aim Lab'da immortal Valorant practice kullanıyorum) daha sonrasında ölüm maçı ile movementini geliştirebilirsin. Gerçekten işe yarıyor.

Doğru söylüyor kendisi, yeteneğin yok ise aim geliştirsen ne işine yarayacak?

Öncelikle derecesiz maçlarda oynayarak aiminizi geliştirebilirsiniz, rankınıza etki etmeyen bir oyun modu.

Aim ve oyun bilgisini geliştirir ise bence hiç yeteneğe ihtiyaç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…