Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 30 Mart 2022 #11 Whit3lce dedi: Aim ve oyun bilgisini geliştirir ise bence hiç yeteneğe ihtiyaç yok. Genişletmek için tıkla... Sadece sokakta dolaşıp oyuna el sürmemiş birisini örnek veriyorum sence sokakta mı yeteneği var yoksa oyunda mı bu örnek verdiğim bir kimsenin.
Whit3lce dedi: Aim ve oyun bilgisini geliştirir ise bence hiç yeteneğe ihtiyaç yok. Genişletmek için tıkla... Sadece sokakta dolaşıp oyuna el sürmemiş birisini örnek veriyorum sence sokakta mı yeteneği var yoksa oyunda mı bu örnek verdiğim bir kimsenin.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 30 Mart 2022 #12 Derecesi gir instalock at jett al elin ısınsın.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 1 Nisan 2022 #13 Sosyal Kullanıcısı dedi: Sadece sokakta dolaşıp oyuna el sürmemiş birisini örnek veriyorum sence sokakta mı yeteneği var yoksa oyunda mı bu örnek verdiğim bir kimsenin. Genişletmek için tıkla... Ben dışarı çıkmayı, sosyalleşmeyi falan hiç sevmem. Kendimi bildim bileli FPS yada MMORPG oyunları oynarım.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Sadece sokakta dolaşıp oyuna el sürmemiş birisini örnek veriyorum sence sokakta mı yeteneği var yoksa oyunda mı bu örnek verdiğim bir kimsenin. Genişletmek için tıkla... Ben dışarı çıkmayı, sosyalleşmeyi falan hiç sevmem. Kendimi bildim bileli FPS yada MMORPG oyunları oynarım.