Valorant'ta nasıl daha iyi oynanır?

Hocam yazdığım 2 konu var, onları okuyupmin immo 1 olabilirsin

Belki de sorun ekipmandadır?

Sanmıyorum kaliteli kulaklık ve klavyem var mouse olarak da Rampage SMX G68 Spear var.

Alanım fazla büyük değil şu anki alanla oyunda 1 tam tur bile atamıyorum kendi etrafımda.

Sens bana çok gibi geldi yücelik oldum en fazla 800 DPI 0.3 sens oynuyorum. Biraz Sens'le oynamayı deneyebilirsin uygun sensi bulmak önemli.

Eskiden 1.2 falandı zaten yavaş yavaş düşürmeye çalışıyorum.

Alanin 1 karistan kucuk mu?

Sens kopyalanmaz. Kendi oynayış tarzına göre sens bulmayı dene. Önce bilekten oynayarak sens bul alıştırma yap sonra dirsekten sonra omuzdan. Hangisinde daha rahatsan öyle devam et.

Zaten oynadıgımdan beri sürekli sensim değişti zamanla daha D

Sens kopyalanmaz. Kendi oynayış tarzına göre sens bulmayı dene. Önce bilekten oynayarak sens bul alıştırma yap sonra dirsekten sonra omuzdan. Hangisinde daha rahatsan öyle devam et.

Zaten zamanla sürekli sensim değişti gittikçe yavaş sensi daha da sevmeyue başladım alıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki programı uygula elmas 2 yi gördüm bu video ile.

Hocam yazdığım 2 konu var, onları okuyupmin immo 1 olabilirsin

Tamam bakacağım.

Hayır ilk FPS oyunum değil Wolfteam, Zula, CS, Call of Duty, ve çok daha fazla FPS oyunu oynadım ki oynadığım çoğu oyundada çok iyiydim hepsini de oynadığım zamanda çok iyi oynadım.

Alanin 1 karistan kucuk mu?

Yatay olarak 2 mouse kadar.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…