Valorant'ta nasıl gelişilir?

PhantoMTR

Hectopat
Daha 10 level falanım nasıl hızlı bir şekilde gelişebilirim? Oynayabileceğim kolay ajanlar neler? Aim antrenmanı yapmalı mıyım?
Omen ve Reyna açtım simdilik.

Daha 10 level falanım nasıl hızlı bir şekilde gelişebilirim? Oynayabileceğim kolay ajanlar neler? Aim antrenmanı yapmalı mıyım?

Kolay veya zor ajan muhabbeti bana kalırsa pek gerçekçi değil. Gir poligona ve istediğin ajanı öğren.

Gelişmek konusunda yapabileceğin en iyi şey bol bol oynamak.

Hocam zaten çok bir beklentim yok. Hikayeli oyun oynarken arada bir oynamalık indirdim. Diğer rekabetçi oyunlar arasında en basiti bu diye dedim.

Kolay veya zor ajan muhabbeti bana kalırsa pek gerçekçi değil. Gir poligona ve istediğin ajanı öğren.

Gelişmek konusunda yapabileceğin en iyi şey bol bol oynamak.

Hocam ben çoğu skill basitçe kullabileceğim bir karakter arıyorum. Örnek sürekli Phoenix oynuyorum.

Hocam öncelikle kendinize uygun bir rol bulmanız lazım.

Ben yüceliğe kadar çıkmış biri olarak oyunda belki de 5-6 maç Reyna, Jett oynamışımdır.

150 saat Brimstone'um var mesela çünkü hep smoke veya sentinel oynuyorum Brimstone Cypher gibi karakterler oynuyorum.

Yani kendinize uygun bir rol bulun ve oynamaya başlayın.

YouTube'da bir sürü kanal var bunları takip edip kendinizi geliştirmeye çalışın örneğin combatry gibi kanallar izleyebilirsiniz.

Haritalara hakim olmaya çalışın ajanları tanıyın oyunu anlamaya çalışın. Ekonomiyi anlamaya çalışın.

Düzenli olarak ölüm maçı oynayın elinizi ısındırmaya çalışın aiminizi geliştirin.

Oynaya oynaya iyi bir yere gelirsiniz siz düzenli bir şekilde oynayın zamanla gelişmiş olacaksınız.

Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Aim antrenmanı diye bir şey yoktur hocam. akışına bırakın. aiminiz zaten iyidir diye düşünüyorum.

Çok oynayarak hızlı gelişebilirsiniz. Zamanınızı vermeniz lazım.

Her gün Poligon'da günde 2 kere vemin 30dk çalış aim konusunda ve orada hep antrenman yap 2 haftaya gelişirsin bu sıradada arkadaşın var ise onunla hızlı maçlara girebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…