Valorant'ta nasıl rankup yapılır?

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son zamanlarda kendime kazanmak için değil öğrenmek için oyna lafını entegre ettim. Oyunu öğrenerek oynuyorum ve oyun bilgim gelişiyor. Takıma gelen mikrofonsuzlar yüzünden bazen kendimden geçsem de sıkıntı değil. Nasıl rank atlayabilirim?
digoRRy#goRR's Valorant Stats - Valorant Tracker Tracker linkim bu.

Hs oranın iyi sayılmaz. Hs çalış.

Hs oranın iyi sayılmaz. Hs çalış.
Genel olarak hs atıyorum, 1 body gittiği için sıkıntı olabiliyor ayrıca body hit attıklarımın büyük kısmını movement kullanarak fight kabul edip yapıyorum.

Genel olarak hs atıyorum, 1 body gittiği için sıkıntı olabiliyor ayrıca body hit attıklarımın büyük kısmını movement kullanarak fight kabul edip yapıyorum.
Mainin ne ? İnstalock atıyor musun ?

Yok dediğim gibi öğrenme üzerine oynadığım için genelde initator sentinel smoke arasında gidip geliyorum tabi entry tecrübem var yılların verdiği, arada entryde oynuyorum. Çok göz önünde olan bir oyuncu olmayı sevmem akıl üzerine oynamaya çalışırım.

Her rolde bir mainim var diyebiliriz. Entry: jett, smoke: omen, ınıtıator: sova sentinel: chamber

Aim çalış. KDA iyi entry gösterip tık tık vurup çıkarsın rank.

Aim çalış. KDA iyi entry gösterip tık tık vurup çıkarsın rank.
O işe giricem artık valla. Agro karakter kitleyip rank atlama işini. Benim bir duom var tam bir ahmak gibi oynuyor. Düşünmüyor oyunu, aşırı overpeek atıyor, her maçta benden fazla vuruyor ama kdası 0,86. Ona çok kızıyorum bulabilsem takım bulucam ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…