Valorant'ta nasıl skin alınabilir?

QALAYCI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta göründüğü üzere nasıl skin alacağımı bilmiyorum. Daha doğrusu mağazaya giriyorum ancak sadece belli başlı skinler görünüyor. Bütün skinlerin göründüğü satın alındığı bir mağaza yok mu veya levelle mi ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır öyle bir mağaza yok maalesef. İstediğiniz bir skin varsa mağazanıza gelmesini bekliyorsunuz bu da sizin şansınıza kalmış .

Satın alma kısmı var sağ üstte. 0 yazar sende tıkla ona ve devamını yaparsın zaten.

Sadece mağazaya gelen skinler sitelerden veya oyun içi VP alırsan alabilirsin.

Yok levelle ilgili değil her gün rastgele geliyor o skinler Gece Pazarı diye bir şey var 3 ayda bir falan geliyor normale göre yüzde 30 daha ucuz oluyor.

Hayır öyle bir mağaza yok maalesef. İstediğiniz bir skin varsa mağazanıza gelmesini bekliyorsunuz bu da sizin şansınıza kalmış .

Gerçekten mi öyle bir şey olabileceğini düşünmüştüm ama yapmazlar saçma olur diye tahmin etmiştim.

Gerçekten mi öyle bir şey olabileceğini düşünmüştüm ama yapmazlar saçma olur diye tahmin etmiştim.

Evet gerçekten öyle istediğiniz skin belki 1 günde de gelebilir belki de 4 5 aydada tamamen şansınıza kalmış.

Sandığınızın aksine Valorant'ın mağazasında istediğiniz zaman istediğiniz skini alamazsınız, oyunun rastgele belirlediği 4 skinden birini alabilirsiniz, bu 4 skin de her gün yenilenir. Yani bir skini beğendiyseniz ve almak istiyorsanız önce mağazanıza gelmesini beklemelisiniz.
Riot'tan böyle bir şeyi beklemek en başta hata zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…