peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Valorant'ta bir skin aldım asil 2.0 Phantom ve tek seferlik iade hakkımı kullanamıyorum.
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 623 Çözümler 5 29 Nisan 2025 #2 peyamidede dedi: Valorant'ta bir skin aldım asil 2.0 Phantom ve tek seferlik iade hakkımı kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geliştirme yaptın mı?
peyamidede dedi: Valorant'ta bir skin aldım asil 2.0 Phantom ve tek seferlik iade hakkımı kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geliştirme yaptın mı?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Çözüldü: Valorant'ta ilk iade nasıl yapılır? Merhaba ben Ejder Vandal almıştım ama oyuna anomali vandal geliyor ve onu alacağım daha öncesinde silah iade etmedigim icin bu silahi iade edebiliyorum diye biliyorum. Peki bu islemi nasıl yapiyoruz? www.technopat.net
Çözüldü: Valorant'ta ilk iade nasıl yapılır? Merhaba ben Ejder Vandal almıştım ama oyuna anomali vandal geliyor ve onu alacağım daha öncesinde silah iade etmedigim icin bu silahi iade edebiliyorum diye biliyorum. Peki bu islemi nasıl yapiyoruz? www.technopat.net
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.266 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 Artık yapılmıyor.