Valorant'ta Neon oynanır mı?

roboxgamer333

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ta gelen bufflara ve nerflere rağmen neon oynanır mı? Neon'u oynamayı seviyorum ama güçsüz mu oynanır mı?

Oynanır, hala seri ve iyi bir entry olduğunu düşünüyorum. Hızlı oynamayı seviyorsanız oynayın gitsin.

Geçen neondan kayarak bucky ile tek yiyince oynanıp oynanmayacağını anlamış oldum.

Oynamayı biliyorsan her ajan iyi. Sıfırdan öğreneceksen alışmak biraz zor olabilir ama Neon'a.

Valorant'ta gelen bufflara ve nerflere rağmen neon oynanır mı? Neon'u oynamayı seviyorum ama güçsüz mu oynanır mı?

Gelen nerflere aldırış etmeyin. Eskiden nerf yememiş hali ile koşarak,havada falan oynamasını bilmeyen herkes vuruyordu. Şimdi ise normal hale geldi movementin iyi ise gayet güzel karakter.

Bunny yapmayı öğrenirseniz ve site açabiliyorsanız rakibi deli edersiniz. Oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…