Valorant'ta nereden hesap alınır?

Her aldığınız hesabın çalınma ihtimali var hocam adam size ilk mail verse bile ticket üzerinden 2-3 bilgi ile hesabı geri alır. İtempazar, GameSatış, İtemsatış gibi yerlere bakabilirsiniz.

Üstteki mesaja da ek olarak hesap satın almak ve satmak da yasal değil. Hesap çalınması gibi durumlarda yardımcı olmaz Valorant destek. Hesap paylaşımı yasak. Site olarak da İtemsatış olabilir.

Merhaba. Güvenli bir şekilde Valorant hesabı almak için site arıyorum. Çalınma gibi bir ihtimali olmasın.

Sakın öyle bir şeye bulaşma. Random hesap aldım 5-100 skinli adam şaka gibi bütün ajanların kontrat silahlarını açmış onu verdi 😂
Yalanci dolandırıcı hepsi. Yasal değil zaten anlaşılırsa kalıcı ban yersiniz.

@Alone Darkkk sebebini de belirtirsen bence arkadaş için daha faydalı olabilir.

Adamlar hesabı herkese veriyor. Ben 36 TL'ye almıştım. Girdim hesaba bir baktım Ascent'te Raze ile biri oynuyor. Yazdım adama hesapta başkası var diye. Olabilir böyle şeyler yenisini vereyim iade olmuyor dedi. Hesaplarda +30 skin olduğunu yazmış ilana. Benimkinde 12 tane falan çıktı. Adama söyledim. Yükselitebilir silahların renkleride skin olarak sayılıyor dedi. Ben anladım kazığı yedik zaten bari oynayalım dedim. Aradan 1 hafta geçti. Şifresi değişti hesabın. Yazdım adama 1 hafta garanti doldu yardımcı olamayız dedi. Ama ilanda öyle bir şey yazmıyordu. Desteğe şikayet ettim İtemsatış'ın onlarda aynı şeyi söyledi. Anlıyacağın random hesap almanın sonu pişmanlık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı