krnybrun38 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.165 Makaleler 3 Çözümler 83 27 Şubat 2023 #2 krnybrun38 dedi: Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... O bir sekme çarpanı. Aksine yararı oluyor. Çok tarayınca üst taraf yok oluyor ve taramanızı bırakmanız gerekiyor. Bu şekil adamın üstüne humharca boş mermi boşaltmamış oluyorsunuz Artı 0 Eksi
krnybrun38 dedi: Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... O bir sekme çarpanı. Aksine yararı oluyor. Çok tarayınca üst taraf yok oluyor ve taramanızı bırakmanız gerekiyor. Bu şekil adamın üstüne humharca boş mermi boşaltmamış oluyorsunuz
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #3 krnybrun38 dedi: Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nişangah ayarlarındaki bütün ateşleme hatalarını kapatır mısınız? Artı 0 Eksi
krnybrun38 dedi: Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nişangah ayarlarındaki bütün ateşleme hatalarını kapatır mısınız?
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #4 krnybrun38 dedi: Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nişangah ayarlarından ateşleme hatasını kapatırsan düzeleceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
krnybrun38 dedi: Ben Crosshair yaptım ama silahla mesela vandalla tarayınca üst tarafı yok oluyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nişangah ayarlarından ateşleme hatasını kapatırsan düzeleceğini düşünüyorum.