Dm'de adam vurmaya çalışmak yerine one tap atmaya odaklanmalısın sonuçta orada oynadığın oyun seni geliştirmek için var birinci ya da sonunca olmanın bir önemi yok. Bende sinir oluyorum bazen ben koşarken shift basarak gezenlere ya da aim koyup bir köşede saklananlara ama tilt olmadan devam etmelisin. Gold plat olmakta zor değil bu oyunda aimim o kadar iyi değil ama gold 3 rankım şuan, geçen sezon dereceli oynamaya başladım. Yarın plat olurum mutemelen ve maçlarda geçen sezon diamond plat bitirmiş adamlar geliyor sürekli bu aralar benden az vuruyorlar, sadece vurmak önemli değil bu oyunda takım oyunu oynamak takıma yardımcı olacak ajanlarla oynamak daha önemli. 2 kişi dualist aldıysa sen kontrol uzmanı alabilirsin smoke alabilirsin bazı haritalarda mesela icebox fracture breeze viper olmazsa olmaz sadece bu haritalar için lineup öğrendim yarım saatini ayırsan sende öğrenirsin 1v3 kaldığın pozisyonlarda bedava kill demek. Aim geliştirmek için aim lab kullanabilirsin. 2 tane liste var benim kullandığım scream routine ve immortal valorant prac her gün 1 2 tur bunları tamamlıyorum 20 25 dakika sürüyor, sonra poligon girip biraz bot vuruyorum orta seviyede 25 vuruyorum çok zorlarsam 30 bile yapıyorum bir tur şerif ile dene sonra vandal, zor modda 15 filan ancak vuruyorum. Sonra en az 3 tur dm atıp öyle maça giriyorum. Ben bile rank yükselebiliyorsam herkes yükselir takım kötü geliyor öyle oluyor böyle oluyor diyenlere de katılmıyorum sürekli kötü takım gelmiyor çünkü.