3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 30 Mayıs 2021 #11 Ousia dedi: Baktımda Apex pek Valorant gibi durmuyor :/ Genişletmek için tıkla... Hayatıma bir bilgi daha eklendi
Ousia dedi: Baktımda Apex pek Valorant gibi durmuyor :/ Genişletmek için tıkla... Hayatıma bir bilgi daha eklendi
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 30 Mayıs 2021 #12 Çok sevindim. Teşekkür ederim bu mutlu haberi bana verdiğin için.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 30 Mayıs 2021 #13 Bugu yanlışlıkla kullananlar da ban yiyor mu? Yoksa 2-3 kere yapınca bir şey olmuyor da sürekli kullananlar mı ban yiyor?
Bugu yanlışlıkla kullananlar da ban yiyor mu? Yoksa 2-3 kere yapınca bir şey olmuyor da sürekli kullananlar mı ban yiyor?
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Mayıs 2021 #14 Quarit dedi: Çok sevindim. Teşekkür ederim bu mutlu haberi bana verdiğin için. Genişletmek için tıkla... Hile açmadım bug kullandım bir kere denedim ve ban yedim neyine sevindiniz anlayamadım umarım sizinde başınıza gelir.
Quarit dedi: Çok sevindim. Teşekkür ederim bu mutlu haberi bana verdiğin için. Genişletmek için tıkla... Hile açmadım bug kullandım bir kere denedim ve ban yedim neyine sevindiniz anlayamadım umarım sizinde başınıza gelir.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #15 Paytak Penguen dedi: Bugu yanlışlıkla kullananlar da ban yiyor mu? Yoksa 2-3 kere yapınca bir şey olmuyor da sürekli kullananlar mı ban yiyor? Genişletmek için tıkla... Bu buglar kasıtlı olarak yapılamaz gibi, yapan her türlü ban yer.
Paytak Penguen dedi: Bugu yanlışlıkla kullananlar da ban yiyor mu? Yoksa 2-3 kere yapınca bir şey olmuyor da sürekli kullananlar mı ban yiyor? Genişletmek için tıkla... Bu buglar kasıtlı olarak yapılamaz gibi, yapan her türlü ban yer.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 30 Mayıs 2021 #16 Paytak Penguen dedi: Bugu yanlışlıkla kullananlar da ban yiyor mu? Yoksa 2-3 kere yapınca bir şey olmuyor da sürekli kullananlar mı ban yiyor? Genişletmek için tıkla... Ben bir kere denedim sadece ban yediğimizi bilmiyordum adamda vuramadım sadece bir kere denedim ve ban yedim.
Paytak Penguen dedi: Bugu yanlışlıkla kullananlar da ban yiyor mu? Yoksa 2-3 kere yapınca bir şey olmuyor da sürekli kullananlar mı ban yiyor? Genişletmek için tıkla... Ben bir kere denedim sadece ban yediğimizi bilmiyordum adamda vuramadım sadece bir kere denedim ve ban yedim.
Burak_arı Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #17 Ousia dedi: Sizce açarlar mı? Ne yapacağım? Kaç gündür oynayamıyorum. Önerileriniz nelerdir açmak için hiçbir çare yok mudur? Genişletmek için tıkla... Riot'un ban açma gibi bir alışkanlığı yok. Ne zaman açılır demişlerse o tarih te açılır.
Ousia dedi: Sizce açarlar mı? Ne yapacağım? Kaç gündür oynayamıyorum. Önerileriniz nelerdir açmak için hiçbir çare yok mudur? Genişletmek için tıkla... Riot'un ban açma gibi bir alışkanlığı yok. Ne zaman açılır demişlerse o tarih te açılır.
MR.X. Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #18 Paranız varsa Overwatch'a bakabilirsiniz. Valorant'a benzer diye biliyorum.