MRHaliladam Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı 1050 Ti İşlemci R3 1200 Valorant'ta böyle bir pixel var. Bunu nasıl çözeceğim yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mart 2022 #2 Bende de aynı problem var fark ettiğimde korktum fakat normalde yok sadece Valorant oynarken var ve ateş edince beyaz oluyor. Artı 0 Eksi
Bende de aynı problem var fark ettiğimde korktum fakat normalde yok sadece Valorant oynarken var ve ateş edince beyaz oluyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.925 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 Grafik ayarlarında pencereliyse tam ekran, tam ekran ise pencereli ram ekran olarak bir değiştirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
Grafik ayarlarında pencereliyse tam ekran, tam ekran ise pencereli ram ekran olarak bir değiştirip dener misiniz?
KS KS MRHaliladam Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 supprime dedi: Bende de aynı problem var fark ettiğimde korktum fakat normalde yok sadece Valorant oynarken var ve ateş edince beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... evet bendede öyle KafadanKontak dedi: Grafik ayarlarında pencereliyse tam ekran, tam ekran ise pencereli RAM ekran olarak bir değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim KafadanKontak dedi: Grafik ayarlarında pencereliyse tam ekran, tam ekran ise pencereli RAM ekran olarak bir değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Artı 0 Eksi
supprime dedi: Bende de aynı problem var fark ettiğimde korktum fakat normalde yok sadece Valorant oynarken var ve ateş edince beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... evet bendede öyle KafadanKontak dedi: Grafik ayarlarında pencereliyse tam ekran, tam ekran ise pencereli RAM ekran olarak bir değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim KafadanKontak dedi: Grafik ayarlarında pencereliyse tam ekran, tam ekran ise pencereli RAM ekran olarak bir değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
Efe Gülün Decapat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 4 12 Nisan 2022 #5 alt+z yap ayarlarda en altta performans izleme var onu kapat Artı 1 Eksi
X xanssx1 Yoctopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #6 Efe Gülün dedi: alt+z yap ayarlarda en altta performans izleme var onu kapat Genişletmek için tıkla... eyvallah kardesim senin gibi adamlar lazim bu ulkeye buyuk adamsin Artı 0 Eksi
Efe Gülün dedi: alt+z yap ayarlarda en altta performans izleme var onu kapat Genişletmek için tıkla... eyvallah kardesim senin gibi adamlar lazim bu ulkeye buyuk adamsin