woisee Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:54 #1 Valorant oynarken bazen bu şekilde buğulanmalar oluyor, sizce sebebi ne olabilir?
enesjj22 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:00 #2 Genelde belli bir süre sonra düzeliyorlar cok sorun yaratmaz.
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:05 #3 woisee dedi: Valorant oynarken bazen bu şekilde buğulanmalar oluyor, sizce sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 2609588 Genişletmek için tıkla... Benzeri bendede oluyor tam ekran alıp pencereliye geri dönüyorum yada tam tersini yapınca düzeliyor.
woisee dedi: Valorant oynarken bazen bu şekilde buğulanmalar oluyor, sizce sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 2609588 Genişletmek için tıkla... Benzeri bendede oluyor tam ekran alıp pencereliye geri dönüyorum yada tam tersini yapınca düzeliyor.
woisee Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:50 #4 wiaus dedi: Benzeri bendede oluyor tam ekran alıp pencereliye geri dönüyorum yada tam tersini yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Deneyecegim hocam tavsiye icin sagol enesjj22 dedi: Genelde belli bir süre sonra düzeliyorlar cok sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Oyuna engel olmuyor zaten 1 mac sonrasinda da duzeliyor ekran karti degistim onunla alakasi olabilir mi diye merak ettim degisince olmaya basladi
wiaus dedi: Benzeri bendede oluyor tam ekran alıp pencereliye geri dönüyorum yada tam tersini yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Deneyecegim hocam tavsiye icin sagol enesjj22 dedi: Genelde belli bir süre sonra düzeliyorlar cok sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Oyuna engel olmuyor zaten 1 mac sonrasinda da duzeliyor ekran karti degistim onunla alakasi olabilir mi diye merak ettim degisince olmaya basladi