B Berat Tortum Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Valorant'ta oyundan çıkınca veya alt + tab yapınca bilgisayar donuyor. Çözümü nedir veya neden oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Valorant'ta oyundan çıkınca veya alt + tab yapınca bilgisayar donuyor. Çözümü nedir veya neden oluyor?
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Berat Tortum dedi: Valorant'ta oyundan çıkınca veya alt + Tab yapınca bilgisayar donuyor. Çözümü nedir veya neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan grafiklere girin oradan GPU hız aşırtma gibi bir şey olacak onu kapatın bulamazsanız yazın tekrardan ve 1080p oynuyorsanız Valorant ayarlarından görüntü oradan tam ekran seçili şeyi pencereli tam ekran yap.
Berat Tortum dedi: Valorant'ta oyundan çıkınca veya alt + Tab yapınca bilgisayar donuyor. Çözümü nedir veya neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan grafiklere girin oradan GPU hız aşırtma gibi bir şey olacak onu kapatın bulamazsanız yazın tekrardan ve 1080p oynuyorsanız Valorant ayarlarından görüntü oradan tam ekran seçili şeyi pencereli tam ekran yap.